Terzoolsterzijl
2 Février 2021 à 14h24 - 15335

Glamping: vind alles wat je nodig hebt in de Auvergne

Bent u op zoek naar een plek om een ​​onvergetelijke vakantie te beleven? Heeft u accommodatie nodig die zowel comfortabel als vriendelijk is? Dan moet u aan de Auvergne denken. Dit deel van Frankrijk voldoet aan alle voorwaarden om uw verblijf onvergetelijk te maken. Bovendien is het een hoogwaardige campinglocatie. U zult de omgeving waarderen, maar ook de zorgzame gastheren en de persoonlijke service. Als een avontuur in de vrije natuur je verleidt, dan zijn de volgende paar regels iets voor jou.

Wat is glamping?

Als het gaat om buitentoerisme, is de trend richting glamping. Concreet ben je nog steeds op een camping, maar je hebt recht op eersteklas service, diensten die een paleis waardig zijn. Naast de "glamour touch" zijn de materialen voor de bouw van stacaravans of chalets ecologisch. Als u zich afvraagt ​​hoe u hiervan profiteert, is hier het antwoord: de faciliteiten zijn even origineel als respectvol voor de natuur en integreren beter met de wilde omgeving. U kunt kiezen voor een Eskimohuis, een luxe aanhanger of een tipi.
Als je voor glamping kiest, zullen je kinderen zeker nog jaren over je originele vakantie praten. De omgeving waarin u verblijft, is groen. Als je wakker wordt, heb je de gelegenheid om het geschreeuw van vogels te horen. Overdag geniet u van een schitterend uitzicht. Het groen dat u omringt, zorgt ervoor dat u het leven aan de veilige kant wilt nemen en daar zo lang mogelijk wilt blijven. In het gastronomische restaurant van het etablissement kunt u eten alsof u in Parijs of een andere grote metropool bent.
Op het niveau van de stacaravan beschikt u over alle nodige voorzieningen. De meubels kunnen chique zijn met leer, ruw hout en steen. Ter herinnering: bouwmaterialen komen uit de regio voor totaal respect voor het milieu.
Kortom, het concept van glamping Auvergne mixt luxe met natuur. Het is een beetje alsof je in een groot hotel bent, maar zonder dat de tonnen beton je uitzicht belemmeren. Daarna ben je vrij om je locatie te kiezen.

Waarom glamperen in de Auvergne?

De Auvergne is een uitstekende bestemming voor liefhebbers van glamoureus kamperen. Deze centrale regio heeft een aantal hoogwaardige vestigingen. Om uw glamping-verblijf in de Auvergne beter te waarderen, kunt u denken aan een gastheer die een uniek verblijf biedt midden in een oase van rust. Een ander ding, de Auvergne blijft bijzonder populair vanwege de natuurlijke omgeving die het biedt. De verschillende vulkanen vormen speeltuinen voor wandelliefhebbers. Wie op zoek is naar een authentiek verblijf op een ansichtkaart, kan de verschillende landschappen komen bewonderen. De lokale producten zijn uitzonderlijk. Dan is er de vriendelijkheid van de Auvergnats. De lokale bevolking heet je van harte welkom. Weet dat u door voor de Auvergne te kiezen, een echte hoek van het paradijs kiest.
Als activiteitenprogramma nodigen we u uit om te beginnen met het bezoeken van vele vulkanen in de regio. Je zult 4 vulkanische massieven hebben om te bezoeken als je de tijd en de moed hebt om de hoogte aan te pakken. Vervolg de wandeling in het dierenpark van de Auvergne. Beter dan een dierentuin, het is een plek waar bijna 600 dieren genieten van een prachtige omgeving. Sommigen van hen nemen zelfs deel aan shows die voor toeristen worden georganiseerd. Tijdens de wandelingen is het mogelijk om een ​​hapje te eten in authentieke boerderijen. Jong en oud zullen versteld staan ​​van het maken van kaas of het kweken van bijen.
Watersportliefhebbers kunnen in de Auvergne ook een duik nemen om van het verwarmde zwembad over te stappen op hun glamping. Inderdaad, het meer van Chambon staat open voor allerlei soorten wateractiviteiten.
Het verblijf is ook een gelegenheid om meer te weten te komen over de geschiedenis van de regio. Het gaat door de verschillende kastelen. Er is met name dat van de Val, dat aan de rand van het meer Bort-les-Orgues ligt tussen Brive-la-Guillarde en Clermont-Ferrand. Om meer te weten te komen over het verleden van de Auvergne, kunt u naar de heuvel van de dinosauriërs gaan. Daar kom je gigantische libellen tegen, T-Rex en vele andere overblijfselen uit de prehistorie.

Exprimez vous !

Boot

  1. 3 Oct. 2020Varen over de hele wereld2541
  2. 1 Avril 2020Een goede zeilcursus3182
  3. 9 Fév. 2020ACSI-Camping1647
  4. 29 Déc. 2019Welke accommodatie moet u kiezen voor een geweldig verblijf in de Ardèche?1575
  5. 27 Déc. 2019De beste camping Frankrijk1458
  6. 10 Sept. 2019Ein Bootsverleih ist auf Ibiza verfügbar2568
  7. 29 Mai 2019Een motorboot kan huren vanaf welke leeftijd?1999
  8. 13 Avril 2019Wij helpen u op Corsica met betrekking tot het huren van een boot1887
  9. 23 Mars 2019Lastkähne stehen für Ihren Familienurlaub zur Verfügung1710