Terzoolsterzijl
3 Octobre 2020 à 20h56 - 2541

Varen over de hele wereld

In het verleden reisden alleen door de overheid gefinancierde ontdekkingsreizigers de wereld rond. Maar vandaag kan iedereen het, zelfs tieners! Weten wat de kosten zijn, de risico's en hoe u uw reis moet plannen, dat is wat het verschil zal maken tussen de reis die u zult slagen en de reis die u moet opgeven.

Hoe zeil je de wereld rond?

Bekijk verschillende trainingscursussen voor bemanning en vind een verband tussen uw vaardigheden en bemanningstaken. U dient te beschikken over kwalificaties als Steward / ess, Engineering, interieurtraining… deze kwalificatie zal u toelaten te zeilen zonder bepaalde ongemakken.

Leer met een ervaren zeiler

Heeft u haast om een ​​zeilboot huur ? Sla je de kwalificaties liever over en ga je meteen voor de ervaringskant van het zeilen? Als dat zo is, neem dan contact op met zeilers die momenteel hun weg over de wereld vinden en bied aan om uw tijd als vrijwilliger te besteden. Benader een booteigenaar en leg uit dat je als vrijwilliger aan zijn zijde wilt werken, en leg uit welke vaardigheden en beschikbaarheid er zijn

Ga aan boord van de boot van een vriend

Soms willen degenen die hun hele leven al browsen gewoon een klein gezelschap. Als je geluk hebt, kun je iemand vinden die je vertrouwt en die je kan helpen gratis te navigeren, omdat hij denkt dat je vriendelijk bent. Het zal niet de hele tijd zijn, maar zou hij niet een paar maanden een klein gezelschap willen? U kunt natuurlijk helpen als dat nodig is.

Onderzoek de regio's waarin u gaat navigeren

Doe zorgvuldig onderzoek naar alle gebieden waar u van plan bent te stoppen voordat u besluit daar te stoppen. Zorg ervoor dat u rekening houdt met veiligheid en onkosten. Hoeveel kost het om in de haven te stoppen? Hoe zien infrastructuur en overheid eruit? Wat kan er in het beste geval met u gebeuren?

Ga geleidelijk

Misschien wil je je eigenlijk concentreren op één gebied, zoals het Caribisch gebied voor veel mensen. Meer in de cultuur duiken, misschien een beetje van de taal leren en je bespaart jezelf zeker wat geld.

Veiligheidsaccessoires en uitrusting

Als u geld wilt besparen, koop dan de veiligheidsuitrusting die u nodig heeft. Er zijn voor de hand liggende dingen zoals reddingsvlotten en EPIRB, maar het is aan uw schip. Je hebt niet elke whizzbang-gadget nodig die er is, pak wat je nodig hebt en leer hoe je het moet gebruiken.

Het respect van al het bovenstaande zal uw zeil rond de wereld onvergetelijk maken. Ontdek de andere kant van de wereld door nu een boot te kopen en probeer de ervaring met slechts een klik hier.

Exprimez vous !

Boot

  1. 2 Fév. 2021Glamping: vind alles wat je nodig hebt in de Auvergne15336
  2. 1 Avril 2020Een goede zeilcursus3182
  3. 9 Fév. 2020ACSI-Camping1647
  4. 29 Déc. 2019Welke accommodatie moet u kiezen voor een geweldig verblijf in de Ardèche?1575
  5. 27 Déc. 2019De beste camping Frankrijk1459
  6. 10 Sept. 2019Ein Bootsverleih ist auf Ibiza verfügbar2568
  7. 29 Mai 2019Een motorboot kan huren vanaf welke leeftijd?1999
  8. 13 Avril 2019Wij helpen u op Corsica met betrekking tot het huren van een boot1887
  9. 23 Mars 2019Lastkähne stehen für Ihren Familienurlaub zur Verfügung1710