Terzoolsterzijl
29 Décembre 2019 à 06h40 - 1575

Welke accommodatie moet u kiezen voor een geweldig verblijf in de Ardèche?

Voor een geweldige vakantie is de Ardèche de ideale plek om van te dromen. Hoe kies je een accommodatie en welk type accommodatie past bij jou?

De Ardèche ontdekken

Ardeche, gelegen in de regio Rhône-Alpes, Auvergne, is een Frans departement dat zijn naam dankt aan de rivier de Ardèche die het doorkruist. Met een oppervlakte van 5.529 km² heeft het 339 gemeenten en een bevolking van ongeveer 325.157 inwoners in 2016. Ardéchois (es) is de naam die aan de inwoners van dit departement wordt gegeven. Grenzend aan de departementen Drôme, Vaucluse, Gard, Lozère, Haute-Loire, Loire en Isère, geniet het departement een gematigd klimaat in het noorden en een mediterraan klimaat in het zuiden . Het heeft een indrukwekkend historisch, toeristisch en cultureel erfgoed, wat een genot is voor de lokale bevolking en vakantiegangers.

Als u een huisje in de Ardèche wilt huren, een authentieke plek tussen traditie en moderniteit om een ​​weekend of meer door te brengen, ontdek dan verhuur op 30 km van de grot van Pont d'Arc!

camping Ardeche

Ardeche camping Kamperen in Ardèche

Eenmaal in Ardèche, als koppel, met familie of vrienden, aarzel dan niet om uw reservering te maken op Ardeche Camping, voor een onvergetelijk verblijf. Gelegen in het hart van het regionale natuurpark van de Ardèche, in de buurt van de Gorges van de Ardèche, de Vall d'Arc-vallei en karakteristieke dorpen, biedt deze camping in de Ardeche vakantieverhuur met zwembad, chalet, slaapkamer enz. Ardeche Campings is een van de mooiste campings van de Ardèche, die u een droomvakantie midden in de natuur biedt, in een idyllische omgeving.

In dit dorp vindt u een gigantisch waterpark van meer dan 1.000 m², met 2 grote zwembaden en 3 glijbanen, die kinderen verrukken. Profiteer van uw verblijf om de sprong te wagen en zonder beperkingen te baden. Voor uw welzijn heeft de camping Ardeche een spa met bubbelbaden, een sauna en Hamann, waarmee u onvergetelijke en intense momenten van ontspanning kunt beleven. Voor uw ontwikkeling worden sport, plezier en nautische activiteiten georganiseerd. Neem dus deel aan verschillende activiteiten zoals: minigolf, tafeltennis, voetbal, volleybal, kanovaren, luieren, vissen, enz. Voor de allerkleinsten organiseert het animatieteam van de camping verschillende activiteiten: waterspelletjes, make-up, speurtocht, theater, kookworkshop, enz.

Er zijn verschillende services beschikbaar om uw leven tijdens uw kampeervakantie te vereenvoudigen: supermarkt met brood, bibliotheek, sportuitleen, wasserette, wifi, catering, enz. Het enige wat u hoeft te doen is ontspannen en tot rust komen op deze camping.

Woonruimte in de Ardèche!

In Ardèche ontbreekt huisvesting niet. Breng tijdens uw verblijf in Ardèche uw nachten door in 4-sterrenaccommodatie op camping Ardeche Camping of in een van de kamers in het hart van het regionale natuurpark Monts d'Ardèche, of in een stenen huis in een dorp van karakter.

Voor liefhebbers van groot comfort, verblijf in stacaravans met uitzonderlijk comfort en functionaliteit.

Exprimez vous !

Boot

  1. 2 Fév. 2021Glamping: vind alles wat je nodig hebt in de Auvergne15336
  2. 3 Oct. 2020Varen over de hele wereld2542
  3. 1 Avril 2020Een goede zeilcursus3182
  4. 9 Fév. 2020ACSI-Camping1647
  5. 27 Déc. 2019De beste camping Frankrijk1460
  6. 10 Sept. 2019Ein Bootsverleih ist auf Ibiza verfügbar2568
  7. 29 Mai 2019Een motorboot kan huren vanaf welke leeftijd?2000
  8. 13 Avril 2019Wij helpen u op Corsica met betrekking tot het huren van een boot1887
  9. 23 Mars 2019Lastkähne stehen für Ihren Familienurlaub zur Verfügung1710