Terzoolsterzijl
13 Avril 2019 à 02h23 - 1886

Wij helpen u op Corsica met betrekking tot het huren van een boot

Afhankelijk van uw zeilcapaciteiten en uw wens om rond Corsica te zeilen, zijn er verschillende soorten boten te huur, met of zonder schipper, voor uw cruises per week of voor langere periodes.

De juiste keuze van een boot om Corsica te bezoeken

Veilig, ruim en aangenaam, de catamaran is ideaal voor cruises rond Corsica, met vrienden of familie. Zeer stabiel, het biedt onvergelijkbaar comfort voor navigatie en verankering. Dit eiland is ongetwijfeld de ideale plek om een ​​vakantie door te brengen aan boord van een comfortabele en veilige zeilboot, die u met hetzelfde gemak van Bonifacio naar Calvi, van Girolata naar Lavezzi-eilanden brengt. U kunt besluiten om in volledige autonomie een catamaran te huren en de westkust van Corsica alleen aan het roer te ontdekken, of u kunt kiezen voor een cruisehuur met een schipper of een bemanning om optimaal te profiteren van de tijd op zee. Uw catamaran in Ajaccio aan het begin van uw huurperiode. Maar als u wilt vertrekken of terugkeren naar een andere Corsicaanse haven, bieden we a-la-carteservices. Houd er echter rekening mee dat een schipper je minstens 150 euro per dag kost.

Aangepaste services

Voor een geslaagde tour bootverhuur Corsica beter focus je op de zomer! De maanden juli en augustus zijn de ideale maanden voor een cruise in de Middellandse Zee. Dit type cruise kan ook in de lente of herfst worden gedaan voor diegenen die de toeristen en drukte van het hoogseizoen willen vermijden terwijl de temperatuur aangenaam blijft. Het is niet nodig om tientallen kilometers te gaan om charmante kleine baaien te vinden. Huurder voor vele jaren en experts in multihull zeilen, wij bieden alleen boten van hoge kwaliteit, vergezeld van vele opties en diensten om aan al uw verwachtingen te voldoen. Onderbroken door prachtige afvaarten gemiddeld 4 uur or 5 uur, zwemmen in doorschijnend water, kleine baaien of havens. Een jachtcharter kan niet worden geïmproviseerd: het is zorgvuldig gepland. Er zijn veel dingen te overwegen, zowel technisch als organisatorisch.

De rondvaart van Corsica per zeilboot is een essentiële cruise in de Middellandse Zee en praktisch om uw volgende zeiltocht naar Corsica optimaal voor te bereiden.

Exprimez vous !

Boot

  1. 2 Fév. 2021Glamping: vind alles wat je nodig hebt in de Auvergne15335
  2. 3 Oct. 2020Varen over de hele wereld2541
  3. 1 Avril 2020Een goede zeilcursus3182
  4. 9 Fév. 2020ACSI-Camping1647
  5. 29 Déc. 2019Welke accommodatie moet u kiezen voor een geweldig verblijf in de Ardèche?1575
  6. 27 Déc. 2019De beste camping Frankrijk1458
  7. 10 Sept. 2019Ein Bootsverleih ist auf Ibiza verfügbar2568
  8. 29 Mai 2019Een motorboot kan huren vanaf welke leeftijd?1999
  9. 23 Mars 2019Lastkähne stehen für Ihren Familienurlaub zur Verfügung1710